Ter bevestiging van uw reservering graag een aanbetaling van 50% van de totale reissom. Het restant van de reissom dient 4 weken voor aankomst voldaan te worden. Voorwaarden bij annulering: - Bij annulering geen restitutie van de aanbetaling. - Bij annulering binnen  6 weken voor de aankomst zal de totale reissom in rekening worden gebracht. - Wijzigingen in reisdata of reisduur binnen 6 weken voor aankomst zijn voor uw eigen rekening. - Het verkorten van uw verblijf in Casa Joop wordt gezien als gedeeltelijke annulering, in dat geval wordt de totale reissom berekend over de aanvankelijk gereserveerde periode. Een goede reis / annuleringsverzekering is aanbevolen.
Het laagseizoen is van 15 maart tot 31 mei, en van 1sept. tot en met 1 oktober. Het hoogseizoen is van 1 juni tot 31 aug.  De prijzen van de kamers zijn gebaseerd op twee personen. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de kamer als single te boeken. Helaas beschikken wij nog niet over de mogelijkheid om u te laten betalen met uw pinpas of creditcard. U kunt alleen met contant geld bij ons terecht.
Laagseizoen 2- persoonskamer 70 euro per kamer per nacht, inclusief ontbijt. 1- persoonskamer 55 euro per kamer per nacht, inclusief ontbijt. Hoogseizoen 2- persoonskamer 85 euro per kamer per nacht, inclusief ontbijt. 1- persoonskamer 60 euro per kamer per nacht, inclusief ontbijt. Bij boeking van 7 dagen aaneengesloten of meer, 25 euro korting per week per kamer.
B&B  Casa Joop  Cascina Tamagno 2    13887 Magnano (BI)    Italy
De prijzen.
Het laagseizoen is van 15 maart tot 31 mei, en van 1sept. tot en met 1 oktober. Het hoogseizoen is van 1 juni tot 31 aug.  De prijzen van de kamers zijn gebaseerd op twee personen. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om de kamer als single te boeken. Helaas beschikken wij nog niet over de mogelijkheid om u te laten betalen met uw pinpas of creditcard. U kunt alleen met contant geld bij ons terecht. Laagseizoen 2- persoonskamer 70 euro per kamer per nacht, inclusief ontbijt. 1- persoonskamer 55 euro per kamer per nacht, inclusief ontbijt. Hoogseizoen 2- persoonskamer 85 euro per kamer per nacht, inclusief ontbijt. 1- persoonskamer 60 euro per kamer per nacht, inclusief ontbijt. Bij boeking van 7 dagen aaneengesloten of meer, 25 euro korting per week per kamer. Ter bevestiging van uw reservering graag een aanbetaling van 50% van de totale reissom. Het restant van de reissom dient 4 weken voor aankomst voldaan te worden. Voorwaarden bij annulering: - Bij annulering geen restitutie van de aanbetaling. - Bij annulering binnen  6 weken voor de aankomst zal de totale reissom in rekening worden gebracht. - Wijzigingen in reisdata of reisduur binnen 6 weken voor aankomst zijn voor uw eigen rekening. - Het verkorten van uw verblijf in Casa Joop wordt gezien als gedeeltelijke annulering, in dat geval wordt de totale reissom berekend over de aanvankelijk gereserveerde periode. Een goede reis / annuleringsverzekering is aanbevolen.
Graag zie ik U als gast  bij Bed and Breakfast CasaJoop. Een tijdige reservering voorkomt eventuele teleurstelling.
B&B  Casa Joop  Cascina Tamagno 2    13887 Magnano (BI)    Italy